Uw aanvraag is verzonden.
Ok

DESK SOFTWARE

Meer weten over DESK?
Mail of bel ons voor een gratis demo:
info@deskcontentmarketing.nl
+31 (0) 492 47 40 30

Waarom content beheren en publiceren met DESK?

Dat lichten we graag toe.
Door een stijging van het aantal producten en diensten krijgen organisaties te maken met steeds meer productdata. Maar dat niet alleen. Ook het aantal (verkoop)kanalen groeit en er is de wens, of misschien wel de noodzaak, om persoonlijker te communiceren met de klant. Ook dat lijdt tot meer data. Het onderhouden van data, die omzetten naar goede content en deze in publicaties opnemen wordt steeds complexer en omvangrijker.

 

Wij zagen organisaties worstelen met deze toename aan content en kanalen. We zagen de toename aan vraagstukken die om een oplossing vroegen. Een oplossing die deze steeds complexere situatie weer eenvoudig kan maken. Niet alleen voor online maar juist ook voor offline. Waarbij niet enkel een XML geëxporteerd wordt en dan weer een andere partij voor de opmaak ingeschakeld moet worden. Nee met ook print geintegreerd als een zo geautomatiseerd mogelijk proces. Maar waar je wel zelf aan de "knoppen" zit zoals ook bij online.

 

 

Daarom hebben wij DESK ontwikkeld. DESK is content marketing software die je in staat stelt productdata en content goed te beheren en deze vervolgens om te zetten tot sterke content voor publicaties in allerlei kanalen en van verschillende doelgroepen tot persoonlijk. 'Een hele ingreep' zul je denken, en dat klopt. Daarom kan DESK in logische stappen geïmplementeerd worden waarbij elke stap rendement heeft. Jij bepaalt de "pijnpunten" en de volgorde van aanpak. Zo behoud je de controle en betaal je alleen voor datgene wat jou rendement oplevert.

 

Je kunt DESK inzetten voor het:

  • beheren van productinformatie en beeldmateriaal (Product Information Management (PIM)/Digital Asset Management ( DAM)),
  • aansturen van (Magento, Sitecore, Maatwerk, etc.) websites (Decoupled/Headless CMS (Content Management System)),
  • automatisch vervaardigen van print publicaties,
  • aansturen van Instore-kiosken en B2B kanalen,
  • uitgeven van (persoonlijke) digital magazines.

 

DESK is hèt Content Marketing Systeem dat het beheren en publiceren eenvoudig maakt. Het fundament voor uw Content Marketing.

 

Maar wij bij Desk content marketing snappen heel goed dat je best wat ondersteuning kunt gebruiken. Daarom gaan we verder dan alleen het leveren van DESK. Wij helpen je om de transitie te maken. Je data structureren, je workflow organiseren en data invoeren; wij helpen je erbij. Zo brengen we je organisatie samen een flinke stap verder.

 

DESK. Made in Brainport, the Netherlands.

Content marketing, wat is dat?
Content marketing, waarom?
PIM of ?